Veelgestelde vragen

Staat je vraag hier niet bij?  
Neem dan gerust contact met ons op. 

We staan je graag te woord.

“Wij staan
altijd voor je
klaar!”

Sportprofessional.nl gelooft niet in klanten, maar in partners.
Voor dat we gaan samenwerken is het belangrijk om overeenstemming te vinden in de wijze van samenwerken. 
Wanneer de afspraken helder zijn voor de gehele organisatie stelt on SIS-systeem ons in staat om binnen een paar klikken de personele inzet op-/af te schalen.

Bij ons staat het principe 1:”Afspraak is afspraak” op nummer 1. Dit hanteren wij zowel naar partners als naar onze professionals. 

Alle afspraken die we maken leggen we vast in overeenkomsten en documenteren we. Zo kan er nooit ruis onstaan en kun je van de eerste tot de laatste dag van de overeenkomst voor de volle 100% op ons rekenen! Dat is wel zo prettig.

Onze professionals zijn vrij in het kiezen van het project wat bij ze past. Anders dan de meeste organisaties werken wij niet op basis van inval uren. Wij streven naar een duurzame samenwerking tussen de locatie en onze professional. 

Wij adviseren onze partners dan ook om langdurige projecten aan te vragen met een substantieel aantal uur. Dit vergroot voor zowel de partner als de professional de kans op een succesvolle samenwerking enorm.

Helaas dit kan niet! Wij streven ernaar om een duurzame samenwerking op te bouwen met zowel organisaties als de professionals. 
Wij zullen dan ook nooit medewerkers van onze partners aanbieden om voor ons aan de slag te gaan. Wij verwachten dit ook van onze partners. Zo kunnen we samenwerken aan een beter beweegklimaat en het oplossen van het personeelstekort!

Sportprofessional.nl heeft nooit als doel gehad om veel geld te verdienen met de verhuur van mensen. Sportprofessional is ontstaan vanuit de ideële organisaties Sportimpuls.nl en Stichting Sportkanjers.
Vanuit de verschillende werkzaamheden die wij doen namens stichtingen en de gemeenten waarin wij actief zijn kwam steeds vaker de vraag vanuit het werkveld om ”’sportief personeel” te leveren. 

We zijn ervan overtuigd dat dit alleen zinvol is als dit op een zeer professionele en transparante manier gedaan wordt.
Vandaar dat Sportprofessional.nl is opgericht, waarin we door de inzet van sportprofessionals een bijdrage leveren aan het beweegklimaat. Dit alles omdat we geloven in de kracht van bewegen!