Veelgestelde vragen

Staat je vraag hier niet bij?  
Neem dan gerust contact met ons op. 

We staan je graag te woord.

“Het werken als
professional in de sport,
de toekomst is!”

Een sportprofessionals is zoals het woord al zegt iemand die professioneel in de sport bezig is. De sport/het bewegen is vaak een ondergeschoven kindje, echter is het een uniek en fantastisch middel om in te zetten. Sport stelt mensen in staat ‘’hun beste zelf’’ te worden, denk hierbij aan sociaal-emotionele ontwikkeling, afvallen of het verkrijgen van sociale contacten. Al deze geweldige effecten kunnen en worden alleen optimaal benut door iemand die dit op een professionele wijze benaderd, oftewel een Sportprofessional.

Sportprofessional.nl richt zich met name op de doelgroep t/m 12 jaar. Veel werkzaamheden vinden plaats op scholen of op de kinderopvang, waarbij de nadruk altijd ligt op het bewegen. Vergelijkbare functies zijn die van vakdocent, pedagogisch medewerker, sport- en beweegleider, buurtsportcoach, personal trainer etc. 

Dat is mooi! We maken graag kennis met je. 

Vul je gegevens in bij het kopje solliciteren en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Sportprofessional.nl is uniek in het feit dat wij werken op basis van projecten. Deze projecten zijn gekoppeld aan een bepaald type werk. Al deze verschillende projecten vallen dan ook onder 1 contract. Dit betekent dat je heel veel verschillende werkzaamheden kan doen, bij verschillende partners van ons en toch alles kan doen onder de paraplu van Sportprofessional.nl.
Makkelijker kunnen we het niet maken!

Sportprofessional.nl kenmerkt zich door het feit dat onze partners en professionals altijd op ons kunnen rekenen.
Wij hechten hier veel waarde aan! 
Zo is er een verplichte documenten check, zijn alle overeenkomsten digitaal en hanteren we een verplichte diploma eis. Het sollicitatieproces is uitgebreid en alle stappen worden secuur gezet. 

Wanneer hieraan voldaan is kunnen wij jou als professional optimaal ondersteunen en zijn we er zeker van dat onze partners erg blij met jouw inzet zullen zijn!