Kom je ons versterken?

Sportprofessional.nl vult sportieve projecten in binnen de sport, onderwijs en kinderopvang om het beweeg- en sportklimaat te professionaliseren.

Wat kan Sportprofessional.nl voor jou betekenen?

Sportprofessional.nl is de plek waar werk en professionals bij elkaar komen. Onze missie is om het beweegaanbod in heel Nederland constant te blijven professionaliseren. Door alle randvoorwaardelijke zaken als, verkrijgen van leuke opdrachten, administratie en facturatie, uit handen te nemen ontzorgen we de sportprofessionals. De sportprofessional kan zich volledig richten op wat voor hem echt belangrijk is, namelijk: De kwalitatieve invulling van zijn/haar werkzaamheden.

Wanneer je bij Sportprofessional.nl aan het werk gaat, doe je dit als zelfstandig sportprofessional. Dit resulteert in de mogelijkheid om met verschillende projecten aan de slag te gaan, de flexibiliteit om de leukste klussen te doen tegen een heel aantrekkelijk tarief. Ben je een startende professional, dan helpen we je natuurlijk op weg.

Laat je gegevens achter en ga aan de slag als een échte professional!

Lotte van den brink
Vakdocent LO,
pedagogisch medewerker

Sportprofessional.nl heeft mij de kans gegeven te doen waar ik echt goed in ben en dat is lesgeven in het bewegingsonderwijs. Bij Sportprofessional.nl wordt niet alleen gekeken naar de kwaliteiten die je al bezit maar er wordt ook gekeken naar welke kwaliteiten je nog kan ontwikkelen. Zo ben ik nu ook werkzaam als buurtsportcoach en leer ik elke dag weer nieuwe dingen. Sportprofessional.nl is een fijne, meedenkende en persoonlijke organisatie.

Milan Hofland
Sport en spelbegeleider

Mijn naam is Milan Hofland en ik werk ongeveer 12 uur per week voor Sportprofessional.nl als zijnde spel-en beweegleider in het basisonderwijs. Mijn functie voer ik uit met gedrevenheid en enthousiasme en ik doe dit voor twee scholen gevestigd in Zeist en Eemnes. Hiernaast studeer ik deeltijd aan de Calo in Zwolle.

Eelco Peters
Sport en beweegleider

Mijn naam is Eelco Peters, 26 jaar oud en woonachtig in Bennekom. Ik ben werkzaam op de Caleodoscoop in Zeewolde voor ongeveer 9 uur per week als sport en beweegleider. Daarnaast geef ik 6 uur per week turnlessen bij DOS in Bennekom en 2 uur in de week bij Impuls in Wageningen. Ook werk ik hiernaast nog in een pannenkoekenhuis.

Voordelen van het werken bij Sportprofessional.nl!

Onze sportprofessionals werken op basis van projecten. Ze mogen dus zelf kiezen welke projecten bij hun interesse en expertise passen (soms in combinatie met een diploma eis vanuit de overheid). Onze projecten zijn minimaal 6 maanden en minimaal 20 uur. 

De combinatie van meerdere projecten zorgt ervoor dat we een garantie op werk kunnen bieden, er zijn altijd mooie projecten beschikbaar om je agenda helemaal vol te plannen.

Project garantie

Bij Sportprofessional krijg jij de garantie dat er altijd projecten beschikbaar zijn. Bouw je eigen portfolie op aan de hand van jouw wensen.

Eigen carrière

Jij bent de baas over je eigen portfolio. Door onze werkwijze stemmen wij het aanbod af aan jouw behoeftes. Zo heb je alles zelf in de hand.

Hoog uurtarief

Door te werken als zzp’er krijgen wij de mogelijkheid om jou een boven- marktconform uurtarief te bieden dan iemand in loondienst.

Eigen tijd bepalen

Je kunt zelf je tijd indelen. Afhankelijk van jouw wensen, zoeken wij projecten die daar naadloos bij jouw behoeftes aansluiten.

Gevarieerd werk

Het werk als zzp-er binnen Sportprofessional.nl is zeer gevarieerd en wij ondersteunen jou bij je persoonlijke ontwikkeling.

Volledig ontzorgt

Wij ondersteunen jou met een volledige ontzorging van je administratie. Zo krijg je korting bij ons boekhouder en nog veel meer.